Ons team

Monique Schwencke, dierenarts en eigenaar VetCZ

 

foto MONIQUE

Anna Polderman-van Hengel, dierenarts echografie

 

Nicole Hoogeveen, Dierfysiotherapeut, chiropractor

Na jarenlang als fysiotherapeut te hebben gewerkt, heb ik in 2014 mijn droom waargemaakt en ben ik afgestudeerd als dierenfysiotherapeut.
Dierfysiotherapie is net als humane fysiotherapie gericht op problemen en klachten van het bewegingsapparaat, zowel bij pees, spier of gewrichtsproblemen. Fysiotherapie kan ingezet worden bij revalidatie na operatie, blessure, maar ook bij neurologische problemen of preventief in de vorm van sportbegeleiding.
Hier in de praktijk werk ik nauw samen met Monique, om de revalidatie na operaties te bespoedigen. Maar ook patiƫnten van buitenaf zijn hier welkom voor fysiotherapie.

Rinske Wouda, paraveterinair

 

Marloes Heere, paraveteriniair

Marloes heeft in 2008 haar opleiding tot paraveterinair afgerond en is daarna de HBO opleiding Dier- en Gezondheidszorg gaan volgen in Dronten. Na deze studie is zij lange tijd werkzaam geweest in een grote dierenartsenpraktijk voor zowel paarden als gezelschapsdieren. Nu is ze sinds februari 2018 werkzaam binnen Veterinair Centrum Zeist als paraveterinair. Marloes heeft een grote interesse in anesthesie waarvoor zij ook diverse nascholingen heeft gevolgd. Naast de operatiekamer kan je haar vinden bij ons op kantoor waar zij diverse management taken zal uitvoeren voor de praktijk.

Mara van Veldhuizen, paraveterinair

 

Freya van Koten, praktijkondersteuner

 

Potgieterlaan 1, 3702 GS Zeist, (030) 820 11 73, info@vetcz.nl